Blogg

Fördelar med handdukstork

25 apr 2017

Om du inte redan har en handdukstork utan funderar på att köpa en kan du läsa om alla fördelar här. Som du säkert vet så finns det både vattenburna och eldrivna handdukstorkar. Här nedan kan du läsa om de olika för- och nackdelarna med vattenburna eller eldriven handdukstork.

Vattenburna handdukstorkar kopplar du på vattenledningarna som du har hemma som i sin tur cirkulerar varmt vatten genom handdukstorken. Detta system kostar inte något mer, förutom installationen. Det du bör veta är att handdukstorken inte är uppvärmd under årets varma period då det inte cirkulerar varmt vatten i ledningarna då. 

En eldriven handdukstork kan stå på året runt, så länge den är påslagen. Du kan också kombinera två värmekällor och ha vattenburen under årets kalla månader och el under sommaren. 

Förutom att torka handdukar så fungerar en handdukstork även som ett värmeelement som värmer badrummet. Det är faktiskt en stor fördel om du inte har ett värmeelement i badrummet. Handdukstorken kan faktiskt värma upp ett medelstort badrum och ge en behaglig temperatur.

På nätet hittar du ett stort utbud av handdukstorkar. Om du vill så kan du läsa mer och beställa handdukstork här.

Välkommen

Välkommen till

www.alltomhanddukstorkar.se.

Här hittar du allt du behöver veta om handdukstorkar.

 

Länkar till produkterna


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)